top of page
Sök
  • mirumsvea

Homeopatisk behandling - Så går det till

Uppdaterat: 1 okt. 2023

Homeopati är en gammal läkekonst som fungerar bra både mot akuta åkommor och mer kroniska. Homeopati höjer immunförsvaret till en högre nivå och läker ut tillstånd på det fysiska, känslomässiga och mentala planet. Inom klassisk homeopati ges endast ett medel åt gången och under så kort tid som möjligt enligt principen Lika botar lika - Similia similibus curantur. Medlet som ges motsvarar symtombilden så långt det är möjligt för att starta kroppens självläkningsprocess, höja immunförsvaret och balansera kroppen.

Det första besöket är en konsultation (ett samtal) som tar 1-2 h och kostnaden för konsultationen är 800 kr. Då går vi igenom vilka symtom som finns i nuläget men också vilka orsaker och reaktioner som kan ses. Du kommer att få svara på många olika frågor som hjälper mig att hitta det medel som bäst passar för dig. Det går även att göra konsultationen online, då träffas vi på Zoom, Google Meet eller Messenger.

Kostnad för homeopatiskt medel tillkommer och ligger på priser mellan 75-200 kr.


Ungefär 4-5 veckor efter avslutad homeopatisk kur kan vi boka in ett återbesök för uppföljning där vi ser hur vi ska gå vidare, om vi ska fortsätta behandlingen med samma medel, höja potensen i medlet, byta medel eller avvakta och följa kroppens självläkningsprocess. Återbesöket kostar 600 kr och pris för ev. medel tillkommer med 75-200 kr.

Återbesöket kan även det tas online på Zoom, Google Meet eller Messenger. Det går även att ta det via telefon då man har setts tidigare.


Homeopatisk behandling kan ibland kräva ett visst mått av tålamod. Ibland märker man snabbt att läkningen kommer igång men ibland kan det ta lite tid. Ofta har man haft olika symtom under väldigt lång tid, kanske i många år, och då kan det ta tid att komma till kärnan. Men det är en spännande resa att göra och man lär sig mycket om sig själv på vägen. Det är absolut värt att prova!28 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page